Djali i Jozefina Topallit fiton postin e rëndësishëm

Djali i Jozefina Topallit, Genar Topalli është emëruar në pozicionin e Audituesit në Departamentin e Auditimit të Buxhetit të Shtetit, marrëdhëniet e punës dhe financiare.

Mësohet se Topalli e ka fituar vendin e punës në kushtet e pandemisë së COVID-19, dhe intervistën me gojë e ka zhvilluar me anë të videocall.

Pas vlerësimit të rezultateve të testimit me shkrim dhe intervistës, Topalli është shpallur fitues me 75 pikë.


Shtuar 12.05.2020 18:21