Për tu dukur të veshur shtrejnt, këtë verë vishni këto ngjyra (FOTO LAJM)

Këtë verë mund të vishni ç’të doni, vetëm me një kusht: të jenë në ngjyrat më lart!

Ngjyrat kanë fuqinë të krijojnë një look të pastër apo të dukesh e veshur shtrenjtë, por sigurisht jo të gjitha.

Këtë vit, hiqni dorë nga shkëlqimi, xixat dhe fokusohuni tek nuancat që po ju tregojmë.


Shtuar 4.06.2020 10:21