Haziri: Obligimet e varrimit të familjes Bllaca i marr unë përsipër

Kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, në një deklaratë për Klan Kosovën ka thënë se gjithë organizimet e ceremonisë së varrimit për familjen Bllaca.

“Jam me ekipin e Mjekësisë Ligjore. Më duhet të merrem me familjën për organizimin e varrimit. Po, krejt ceremoninë e varrimit dhe obligimet e familjes Bllaca i.marrë unë mbi vete.”- ka thënë Haziri.

Sot në lagjen Bujana të Gjilanit, ndodhi një vrasje e shumëfishtë.

Në këtë tragjedi një zyrtare policore i ka vrarë prindërit, vëllezërit dhe më pas edhe vetën.


Shtuar 18.02.2020 19:49