Shkronjë e gdhendur në trup, Kida zbulon publikisht personin e shtrejntë që i përket tatuazhi (FOTO LAJM)

Zakonisht, njerëzit zgjedhin të përjetësojnë një kujtim në lëkurën e tyre, duke gdhendur një tatuazh që do t’i kujtojë gjithmonë për një moment apo person të caktuar.

Kështu ka vepruar edhe këngëtarja Kida, e cila sot ka ndarë një tatuazh tepër të veçantë në dorën e saj.

Këngtarja ka fotografuar dorën, duke na treguar një tatuazh të vogël që i dedikohet një personi të shtrenjtë në jetën e saj.

Ajo ka gdhendur shkronjën “F”, inicialin e emrit të gjyshes së saj, siç tregon edhe në foto.

Kida ka disa tatuazhe në trupin e saj, mirëpo ky ishte më i veçanti të cilin nuk na e kishte treguar deri tani.

Mesa duket, karantina e ka bërë këngëtaren të hapi zemrën me ndjekësit e saj dhe të tregojë më shumë nga jeta personale.


Shtuar 25.04.2020 06:44