Këto janë vendet e vetme në Europë që i kanë shpëtuar koronavirusit deri më tani (FOTO LAJM)

U përhap në Kinë mirëpo për një kohë të shkurtër arriti edhe në shumë vende të tjera të botës.

E së fundmi sipas raportimeve të fundit kanë mbetur vetëm pak vende evropiane të cilat nuk janë prekur nga ky virus.

Deri më datën 6 mars, kanë mbetur vetëm Kosova, Shqipëria, Qipro dhe Mali i zi të cilët ende nuk kanë konfirmuar ndonjë rast të prekur me koronavirus.

Shteti i Kosovës po ashtu ka marrë masa për parandalimin e përhapjes së këtij virusi e ku vazhdimisht janë duke u testuar persona të cilët dyshohen që janë të infektuar mirëpo deri më tani as një rast nuk ka dalë që është i prekur.


Shtuar 8.03.2020 10:42