Keni akoma makinë Golf 2? Këto pamje do t’ju bëjnë të jeni më të kujdesshëm (VIDEO)

Makina është kthyer në një domosdoshmëri në ditët e sotme, ndaj duhet që ajo të jetë jo vetëm ekonomike, por mbi të gjitha e sigurt dhe komode.

Golf 2 është një makinë shumë e përdorur dhe ekonomike, por sa i sigurt është?

Kjo makinë është akoma shumë e përdorur në vendin tonë, dhe njihet për popullaritet të madh.

Në këtë video duket qartë që ky mjet nuk është aspak e sigurt në raste aksidentesh, kështu që duhet të jeni shumë të kujdesshëm.

 

Shtuar 3.02.2022 15:42