Japonezët të çmendur pas Hummer: AR dhe drita që shkëlqejnë kudo (VIDEO)

Japonezët adhurojnë makinat Hummer, prodhues amerikanë.

Në platformën YouTube është publikuar një video e festivalit të SUV-ve të modifikuara, të cilat ndoshta nuk ekzistojnë në vendin e prodhuesit.

Në pamjet, ne shohim modifikime kreative, nga dritat e ndritshme deri te dekorimet e pazakonta. Muzika gjëmon nga të gjitha anët.

Nuk ka shumë informacione për vetë ngjarjen, por me shumë mundësi është organizuar nga “H2 All Japan”. /albeu.com/