Roberta Pedrelli “ndez” derbin e Romës (FOTO LAJM)

Vajza e emisionit dhe folësja e radios, Roberta Pedrelli një tifoze e madhe e Romës, “ndez” derbin e së dielës me fotot e saj që të lënë pa frymë si gjithmonë.

Ndërkohë, sa i përket derbit Lazio-Roma supersfida luhet këtë të dielë. /albeu.com/

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />

 

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />

 

 

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />

 

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />

 

 

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />

 

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />

 

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />

La showgirl e speaker radiofonica, grande tifosa della Roma, scalda il derby di domenica con le sue foto come sempre mozzafiato.<br /><br />


Shtuar 24.09.2021 13:47