Premier League ka shitur të drejtat televizive për një shifër tepër të lartë

Premier League do të përfitojë një shifër të “frikshme” nga shitja e të drejtave televizive nga fillimi i vitit 2022 deri në vitin 2025. Shifra që liga angleze do të përfitojë është 11,6 bilion euro në tre vite nga shitja e këtyre të drejtave televizive në vendin e tyre por edhe nga shtetet e tjera të botës.

Gjithashtu liga angleze ka përfituar pjesën më të madhe të përfitimeve nga USA dhe Australia siç raporton “Daily Mail”./h.ll/albeu.com


Shtuar 8.11.2021 18:10