Interi në kërkim të likuiditetit, arrihet marrëveshja për 400 milion euro

Pas Goldman Sachs , Interi po heton toka të tjera, dhe në veçanti  Rothschild & Co , për të zgjidhur problemet e likuiditetit.

Sipas asaj që raportohet nga Gazzetta dello Sport, klubi Nerazzurrë po punon për të marrë  emetimin e një obligacioni prej 400 milionë eurosh  me një afat maturimi ndoshta pesëvjeçar.

Operacioni do të kishte nisur prej disa kohësh dhe do të shërbente pikërisht për të lejuar Interin të merrte frymë arkat në muajt e ardhshëm pas mbylljes së 2020-2021 me një të kuqe rekord prej 245.6 milionë euro . Synimi në fakt është që buxheti i ardhshëm të mbyllet në -100 milionë. r.t/albeu.com


Shtuar 11.11.2021 12:52