I kanë rrëmbyer vëmendjen partnerëve, 10 gratë më të pasura të futbollistëve (FOTO LAJM)

Shpesh herë në futboll ka debate se kush janë lojtarët më të paguar apo më të pasur. Në renditjen e mëposhtme do të zbuloni këtë herë se cilat janë partneret e futbollistëve, që kanë më shumë të ardhura. “Wags” siç njihen ndryshe janë modele, këngëtare apo dhe sipërmarrëse, të cilat janë po aq të suksesshme sa partnerët e tyre.


Shtuar 17.04.2021 12:35