Gattuso pranë ekipit të Serie A, arrin marrëveshjen

Emri i Gattusos nuk i është vënë tashmë Bolonjs, me synimin për të zëvendësuar Sinisha Mihajlovic.

Sipas La Repubblica, presidenti Joey Saputo ka zgjedhur Gattuso dhe madje ka arritur marrëveshje me trajnerin, edhe pse nuk është e sigurt që ai do të fillojë këtë sezon apo në fillim të 2022/2023.

Bolonja zë vendin e 13-të të Serisë A, me 33 pikë. /albeu.com/

Joey Saputo, presidenti i Bologna

Bologna Calcio, si pensa alla rivoluzione: spunta il nome di Gattuso per la panchina - CorrierediBologna.it

Shtuar 18.03.2022 10:29