Fanella e re e Man United përmban stilin e 1994 (FOTO LAJM)

Është shfaqur një foto e fanellës së re të Manchester United .

adidas ka prodhuar një fanellë për sezonin 2022/23, kryesisht në të kuqe, ngjyra tradicionale për klubin. Ka edhe të bardha dhe vija të zeza në shpatulla.

Karakteristika kryesore e kësaj uniforme është jaka e bardhë polo me një dizajn trekëndësh në stilin e uniformave të ndryshme të vitit 1994. /albeu.com/

Shtuar 1.07.2022 22:16