Emocione pa fund, shikoni si e këndojnë himnin futbollistët italianë (VIDEO)

Kampionati Europian më në fund ka filluar me sfidën Turqi-Itali. Skuadrat zbritën n fushë me lojtarët krahë për krahë më njëri-tjetrin për të kënduar himnet respektive. Këtu nuk munguan ulërimat karakteristike të “axurrëve”, të cilët njihen më së miri për mënyrën se si e përjetojnë këndimin e himnit të tyre.

Asgjë nuk ka ndryshuar për ta dhe ulërimat që na kishin munguar aq shumë dalin nga goja e futbollistëve të Italisë.

Mënyra më e bukur kjo për të nisur me grintën e dëshirën e duhur këtë përballje të parë të Euro 2020.

Shtuar 11.06.2021 09:06