Barça vazhdon të besojë te Superliga

Barça është akoma pranë Florentino Perez dhe nuk heq dorë nga ideja e Superligës Evropiane. Kjo u konfirmua nga CEO i klubit, Ferran Reverter, i cili shfrytëzoi rastin për të kritikuar UEFA-n për mendjelehtësinë, marrë nga AS.

“Superliga nuk është ende në planin tonë strategjik. Për çështjen e Superligës, së pari duam të bëjmë një garë më të hapur dhe më tërheqëse. UEFA po shkon në drejtim të kundërt nga ai i Barçës me lojën e drejtë financiare. UEFA po hapet plotësisht trokitni lehtë në mënyrë që paratë të shtohen vazhdimisht dhe financat të rriten. Ne besojmë në një model më të qëndrueshëm, më në përputhje me atë që ka La LIga, dhe ne jemi të qartë për këtë. Nëse vazhdojmë në këtë rrugë, klubet shtetërore do të përfitojnë dhe kjo dëmton markën e Barçës “. /albeu.com/


Shtuar 6.10.2021 15:01