Ndërhyrja në sistemin TIMS, komisioni rimblidhet vetëm me deputetët e opozitë. Shkon për të dëshmuar kreu i Policisë

Pas largimit të ministrit të Brendshëm, Taulant Balla nga komisioni hetimor për ndërhyrjen në sistemin TIMS dhe largimit edhe të deputetëve të Partisë Socialiste, mbledhja ka vijuar vetëm me deputetët e opozitës.

Tanimë, në komision ka shkuar për të dëshmuar kreu i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku.


Shtuar 15.05.2024 22:50

Tags: