Valbona Selimllari i rikthehet ekranit me një program që i dedikohet të rinjve!

“Po sikur”?

Po-po, ky është emisioni më i ri që vjen në RTSH1 dhe do të drejroher nga Valbona Selimllari.

Emisioni i dedikohet adoleshentëve  dhe problematikave të tyre.

Çdo javë do të jenë në studio 40 të rinj të cilët do të tregojnë ëndrrat e tyre, dashuritë, dilemat apo dhe rreziqet ku ekspozohen.


Shtuar 15.05.2024 19:54