Shkak banorja e re, debat i ashpër mes Meritonit dhe Ilnisës: Hiqe jorganin të thashë…

Hyrja e banorëve të rinj në shtëpinë më të famshme në Shqipëri “Big Brother Vip”, mesa duket ka trazuar paksa situatat.

Kësaj here një debat ka ndodhur mes Meritonit dhe Ilnisës, për shkak të banores së re Sara Karaj.

Debati ka nisur nga fakti se Meritoni i ka ofruar Sarës krevatin e Ilnisës.

Meritoni:Për momentin thashë…”.

Ilnisa:Për momentin? Jo përmes krevatit tim. Pa më pyetur mua”.

Meritoni:Por nuk është përmes krevatit tënd. Dje ta thashë”.

Ilnisa:Se di, nuk e mbaj mend fare që më paske pyetur”.

Meritoni:Të thashtë Ilnisa, Sara …”.

Meritoni:Po edhe nuk të pyes fare dhe çfarë”?

Ilnisa: “Shumë bukur. Mos pyet”.

Meritoni:Çfarë po filozofon? Pse po bën kaq shumë filozofi”?

Ilnisa:Unë se di, çfarë kisha për të thënë, ta thashë”.

Meritoni:Çfarë është ai veprim që vjen aty, kur unë jam ulur”?

Ilnisa:Veprim? U fikën dritat”.

Meritoni: “U fikën dritat? Hiqe atë shtrat, hiqe atë jorgan…”.

Ilnisa: “Hiqe jorganin të thashë se do shtrihem të fle”.

Meritoni:Si më poshtëron ashtu tek të tjerët”?

Ilnisa: “Hiqe jorganin të thashë se do shtrihem, kaq”.

 


Shtuar 26.02.2024 10:40