VIDEO/ E bëri dhe këtë, Sara bën gjithçka për t’i shpëtuar eliminimit

Dje në shëpinë e Big Brother është krijuar një situatë mjaft qesharake, ku Sara Gjordeni është veshur si mashkull, teknikë për t’i shpëtuar eliminimit. Ajo ka kapur flokët, ka vënë mjekërr dhe ka veshur rrobat e njërit prej djemve të shtëpisë. Ajo ka shkuar dhe i është ulur në gjunjë, banores së re Sara Karaj duke i propozuar për martesë.

Sara Gjordeni: A di të bësh byrek?

Sara Karaj: Po çfarë të duash ti.

Sara Gjordeni: A po martohesh me mua?

Sara Karaj: Po.

Sara Gjordeni: Ju lutem duartrokisni.

Ky moment u shoqërua me shumë duartrokitje nga banorët.

 


Shtuar 26.02.2024 12:00