S’është kurrë vonë për të duhurin, VIP-at që vërtetuan se dashuria s’njeh moshë (FOTO LAJM)

Presioni shoqëror na bënë të besojmë se duhet ta gjejmë personin e jetës në një moshë të caktuar. Por tani është e dokumentuar që gjërat e mira u vijnë atyre që presin dhe dashuria nuk bën përjashtim. Takimi me personin e duhur mund të ndodhë kur nuk e presim dhe gjetja e të duhurit nuk ka pse të jetë një zgjedhje me ngut.

Dashurinë e vërtetë mund ta takojmë në çdo moshë. Dhe këta të famshëm në galerine e meposhtme janë prova më e qartë se dashuria nuk ka kufi moshe dhe nuk është kurrë vonë për të dashuruar.


Shtuar 14.10.2021 15:34