Një pjeshkë, Justin Bieber dhe partnerja tani kanë të njëjtin tatuazh (FOTO LAJM)

Kënga e re e Justin Bieber, “Peaches”, është aktualisht në top-listat e Shteteve të Bashkuara dhe ylli i pop-it e festoi këtë sukses duke bërë një tatuazh të ri: Një pjeshkë në qafë.

Një ditë më pas, Hailey postoi të njëjtin tatuazh, por kësaj radhe më të vogël dhe të vendosur në krah:

Kjo nuk është hera e parë që çifti bën tatuazhe që lidhen me njëri-tjetrin. Hailey ka edhe një “J” në gisht, të cilin e bëri në përvjetorin e parë të martesës.

E keni parasysh se ç’thonë? Çiftet që bëjnë tatuazhe bashkë, qëndrojnë bashkë.

Shtuar 31.03.2021 03:03