Në kulmin e karrierës, Arbana Osmani bëhet nostalgjike: Më mungojnë ato kohë (FOTO LAJM)

Arbana Osmani iu rikthye punës, menjëherë pas lindjes së djalit, Diellit. Dhe gjithë ditët e ngarkuara, puna në “Big Brother” dhe pamundësia për të kaluar kohë me familjen, e ka bërë moderatoren nostalgjike.

Ajo ka ndarë një foto të viteve më parë,me Jonin, djalin e saj të madh.

“Gjeta këtë foto me Jonin, të viteve më parë. Dhe u ndjeva e bekuar. Mirënjohëse. Emicionale. E lumtur. Pak e trishtuar. Sepse koha fluturon dhe ata rriten shumë shpejt”, shkruan Arbana, duke shtuar se i mungojnë shumë ato kohë.


Shtuar 20.12.2021 11:02