Naumi nuk pendohet, vijon me fyerjet në studio: U bë surrati i kësaj!

Pas fjalorit fyes në takim me Linditën, Naumi është shprehur se nuk është penduar aspak dhe ka vijuar me të njëjtën sjellje në studio.

Ndër të tjera, Naumi u shpreh se nuk e pranonte faktin që pronari i lokalit ishte afruar pranë tyre dhe vijoi sërish me ofendime ndaj Linditës.

Naumi: Atje kam gabuar, por nuk jam penduar.

Arjani: Mund ta kishe kursyer atë gjë. Nuk mendoj që është ndaj mungesës së mirënjohjes, mendoj se kishe një ndjesi që Lindita kishte ardhur për të të vënë me shpatulla pas muri. Më bëri përshtypje Lindita se në bisedën që bëtë ishe sulmuese, por Naumit turp ti vijë për atë që ka bërë. Nuk e mbështes fare dhe tup ti vijë për atë që ka thënë. Naumi është viktima e një loje që e ke bërë dhe nuk e ke luajtur bukur.

Lindita: Më ka thënë që nuk jam bërë si Ndricimi që ka bërë shkollën e jetës.
Naumi: Cfarë janë këto pallavra. Të më thojë mua l**e surrati i kësaj në takim. Mos më thojë mua loqe ajo.


Shtuar 10.04.2021 22:03