Dea për Romeon: Nuk është i formuar sa duhet, më ka lodhur!

E ftuar në emisionin ‘Ndryshe’ ka qenë ish-banorja e ‘BBV3’, Dea Vieri, e cila ka bërë një analizë të lojës së banorëve dhe për të dhënë mendimin e saj.

Teksa ka folur për Romeon, i cili aktualisht është brenda shtëpisë, Dea shprehet se ai nuk është i informuar aq sa duhet dhe mendon se ai mund të kishte luajtur më mirë.

“Një person për të cilin unë nuk kam shumë pëlqim të madh si lojtar po flas, por dhe aty brenda nuk kam pasur ndonjë relatë shumë të mirë, është Romeo që për mua nuk është aty ku duhet. Mendoj se mund të kishte luajtur më mirë. Nuk është i formuar aq sa duhet edhe është më emocional sesa duhet, më ka lodhur!”-shprehet ish-banorja.”


Shtuar 16.04.2024 21:03

Tags: , ,