Beniada “shokon” banorët: Për 100 mijë euro vrapoj nudo në rrugët e Tiranës (FOTO LAJM)

Teksa po konsumonin darkën, Beniada ka surprizuar me një deklaratë drejtuar banorëve.

Ajo ka treguar se pë të përfituar shifrën e 100.000 eurosh është në gjendje të shëtisë nudo nëpër qytetin e Tiranës.

‘’Çfarë do bëje për 200.000 euro?”,- e pyeti Donaldi-Beniadën.

‘’Për 200.000 euro?? Unë kam bërë gjithë ato gjëra edhe për më pak se sa kaq. Unë për 100.000 euro mund të dal nudo të shëtis nëpër Tiranë’’,- u përgjigj Beniada.

Kjo deklaratë u prit sa me habi aq edhe me humor nga banorë prezentë.

Beniada deri tani ka treguar se është mjaft sportive dhe këtë pohim të saj e shohim më tepër si pjesë të lojës. Edhe pse çudi nuk do ishte!


Shtuar 26.10.2021 13:54