Bashkëshortja e Justin Bieber i nënshtrohet një operacioni në zemër (FOTO LAJM)

Modelja Hailey Bieber, zbuloi me anë të një video në Youtube se kohët e fundit i është nënshtruar një operacioni pas një problemi në zemrën e saj.

Sipas page six, Hailey u shpreh se kishte pësuar një mpiksje gjaku në tru dhe i shkaktoi një atak në zemër. Sipas saj, operacioni shkoi mirë dhe se tashmë ndihet e lehtësuar që e kalojë ndodhin e frikshme me sukses.

“Shkoi shumë mirë … Unë jam duke u rikuperuar shumë mirë, shumë shpejt. Kur shkova në UCLA, ne bëmë testime më të thelluara … për të gjetur një PFO. Ishte një përplasje midis dhomës së djathtë dhe të majtë të zemrës. Jam vërtet e lehtësuar që do të jem në gjendje të shpëtoj nga kjo situatë vërtet e frikshme dhe të jetoj jetën time,” tha Hailey.

Bashkëshorti i saj këngëtari Justin Bieber, më parë ka folur për frikën që e ka shoqëruar mbi gjendjen saj shëndetësore, duke e përshkruar situatën vërtetë të frikshme.