20 vjet në skenë, Alban Skënderaj na premtoi një superkoncert, zbulon dhe datën!

Alban Skënderaj numëron 20 vjet karrierë dhe sigurisht siç i ka hije një përvjetori të tillë do të vijë me një koncert-recital.

Data është tanimë publike, më 6 qershor. Lajmin e ka dhënë vetë Albani përmes një publikimi në “Instagram”.


Shtuar 24.02.2024 13:03