Bujar Osmani: Shpresojë të përfundojë si president i RMV-së, vend anëtar i BE-së

Kandidati për President nga Fronti Europian, Buajr Osmani ka filluar fushatën e tij zgjedhore nga qyteti i Shkupit, përkatësisht para Presidencës në Vilën Vodno.

Osmani tha se këtë mision e filloi nga selia e NATO-s dhe shpreson që do ta përfundoj si president i Maqedonisë së Veriut, vend anëtar në BE.

Një nga klubet më të mëdha gjermane kërcënohet me shuarje – mund ta shpëtojë vetëm shit…Ylli 17-vjeçar Endrick, po përgatit një dasmë me një modele – prindërit e këshill…Nga Liga Premier dhe Serie A e duan transferimin e sensacionit të BarcelonësRreth 2700 çiklistë i harrojnë biçikletat në stacionet e trenit – çfarë bën çdo v…Çmenduri nga dy klube të Ligës Premier: Të gatshme të paguajnë 100 milionë euro për Isak

“Sot është dita e katërt, e muajit katër te vitit 2024, dita e themelimit të NATO-s dhe katër vjetori i anëtarësimit të vendit tonë në organizatën më të fuqishme politiko-ushtarake në botë dhe fakti që e filloj këtë mision nën dritën e numrit 4 për mua është edhe simbolik se jemi në rrugën e duhur. Këtë mision e fillova nga selia e NATO-s dhe shpresoj që do ta përfundoj si president në selinë e Bashkimit Europian i ulur në tavolinën e Këshillit Europian”, tha Osmani.

 


Shtuar 4.04.2024 12:28