Veprimi që nuk duhet të bëni në dush, nëse doni një fytyrë pa rrudha dhe akne

Sado e përshtatshme që të duket që të heqësh makeup gjatë dushit, kjo në fakt mund të bëjë më shumë dëm sesa mirë për shëndetin e lëkurës tuaj. Lëkura në fytyrën tuaj është shumë më e ndjeshme se lëkura në trupin tuaj, dhe nëse nuk ju pëlqen të bëni dush të ftohtë, është më mirë ta mbani fytyrën tuaj larg uji.

Ja pse diçka aq e zakonshme sa larja e fytyrës në dush mund të mund të bëjë të keni një lëkurë larg të përsosurës.

1. Mund të përkeqësojë aknet.

2. Mund të ndikojë në tonin e lëkurës tuaj.

3. Mund të çojë në rrudha të parakohshme.

4. Mund ta bëjë lëkurën e shëndetshme më të ndjeshme.


Shtuar 22.03.2022 10:17