E thonë skencëtarët, kafeja forcon sistemin tuaj imunitar

Sipas shkencëtarëve nga vende të ndryshme, kafeja redukton rrezikun e vdekjes së parakohshme.

Sa më shumë filxhanë me kafe që i pini brenda një dite, rreziku është më i vogël. Kjo për arsye se kafeja e përmirëson sistemin tuaj imunitar, e bën më të fortë dhe më të shëndetshëm.

Përmirëson mëlçinë, zemrën dhe sistemin e tretjes.

Megjithatë, përpiquni t’i përmbaheni kafes natyralisht të freskt: kafeja e çastit përmban më pak lëndë ushqyese dhe më shumë aditivë kimikë, të cilat i dëmtojnë organet tuaja të tretjes.


Shtuar 17.03.2021 16:53