Gabime të zakonshme, që gocat bëjnë me xhinset dhe i prishin gjithë bukurinë (FOTO LAJM)

Levi Strauss shpiku xhinset në vitin 1871. Që atëherë, kjo veshje ka kaluar në shumë transformime, duke u bërë pjesë e jetës së gjithkujt. Në garderobën tuaj është e sigurt që ka më shumë se një palë xhinse. Megjithatë, ka disa gabime që mund të bëni me to, sa herë i vishni ose blini të tjera.

Ndiqni galerinë e mëposhtme:


Shtuar 15.11.2021 14:52

Tags: ,