Ç’janë “garderobat kapsulë” dhe çfarë ju duhet për dimrin (FOTO LAJM)

Nëse krijoni të ashtuquajturën “garderobë kapsulë” do t’i zgjidhni vetes shumë punë teksa bëheni gati çdo mëngjes. Bëhet fjalë për garderobat me elementë kryesorë dhe praktikë, lehtësisht të kombinueshëm.

Garderoba dimërore duhet të ketë 8 fjalë kyçe, si më poshtë:


Shtuar 14.11.2021 15:25

Tags: ,