Autoritet dhe kontroll, cilat janë 3 shenjat e horoskopit që gjurmojnë partnerin

Këto femra, kur koha kalon, fillojnë të humbasin rolin e tyre në një marrëdhënie dhe sjellja ndaj partnerit të tyre është më shumë amtare sesa erotike, e cila natyrisht është arsyeja pse humbet edhe pasioni.

Sigurisht është e rëndësishme të kujdesesh për partnerin por jo ta “ torturosh” gjatë gjithë kohës.

Demi

Demi, kur është në një marrëdhënie tenton të mësojë më shumë seç duhet partnerin. Ne nuk po themi se është keq të gatuash, të kujdesesh për të ose ta mbështesësh kur ka nevojë, por të kujdesesh për të është shumë ndryshe nga posesiviteti.

Prandaj vjen një moment, që partneri i sheh më shumë si nënë sesa të dashurën e tij.

Gaforrja

Gaforrja është gjithashtu e ngjashme me Demin. Bën saktësisht të njëjtën gjë dhe madje edhe më shumë. Me kalimin e kohës,  merr edhe më shumë rolin e nënës, duke i treguar madje edhe si të vishet dhe çfarë të hajë.

Por kur sheh se interesi erotik në marrëdhënie ka humbur dhe nuk ka pasion, atëherë reflekton dhe pyet veten se çfarë nuk shkon.

Peshqit

Peshqit janë posesivë. Ata duan që ti tregojnë partnerit që janë gjithmonë aty për ata, se sa shumë i duan. Në shumë raste shihet si një dashuri  e “sëmurë”. Prandaj vjen një moment kur partneri e cilëson të dashurën më shumë si nënën e tij.


Shtuar 14.08.2021 11:57