Zgjedhjet e 25 prillit, Kolegji Zgjedhor vendos sot për fletën e votimit

Kolegji Zgjedhor vendos nw orwn 16:00 fatin e Fletës së Votimit, për zgjedhjet e 25 prillit.

Ishte Partia Demokratike e cila ankimoi vendimin e në Kolegjin Zgjedhor, e cila kërkon fletë votimi me emra dhe vertikale. Ndërkohë KAS një ditë më parë, rrëzoi fletën e votimit të Ilirjan Celibashit, duke vendosur pro kërkesës së PS-së për identifikimin e kandidatëve me numra.

Trupa do të përbëhet nga Asim Vokshi, Esmeralda Ceka, Gentian Media, Manjola Xhaxho dhe Alma Kolgjoka. PD kërkon anulimin e fletës me numra dhe rikthimin e fletës me emra.

Shtuar 4.04.2021 10:04