Zaev ndjek hapat e Ali Ahmetit për reforma në parti

Ministrja e Mbrojtjes në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Radmilla Shekerinska ka vendosur që të mos rikandidojë në postin e nënkryetares së LSDM-së.

“Mora një pyetje nga ana e organizatës sime komunale nëse jam kandidate? U thash se nuk jam. Kjo sepse vlerësoj se me të vërtetë edhe LSDM-ja, po edhe skena politike e RMV-së, shkon përpara kur vazhdimisht prodhon edhe kuadro të reja”, theksoi Radmilla Shekerinska – nënkryetare e LSDM-së.

Ndërkaq, kryeari i LSDM-së, Zoran Zaev, ka deklaruar se respekton vendimin e Shekerinkës dhe pajtohet që udhëheqësia e LSDM-së duhet ripërtërirë. Kryeminisri i vendit duket se ndjek hapat e kryetarit të Bashkimit Demokraik, Ali Ahmeti, kur bëhet fjalë për reformat brendapariake. /TetovaSot/

 


Shtuar 22.04.2021 19:39