Tre pika në trup ku harroni të aplikoni kremin mbrojtës

Vera është këtu dhe mënyra e vetme për të mbrojtur lëkurën tuaj nga rrezet ultraviolet të diellit është të përdorni krem ​​mbrojtës. Ju mund ta aplikoni, por shpesh harroni tre pika për ta vënë. Më poshtë albu.com do t’ju tregojë se cilat janë ato:

1. Qafa

Nëse flokët tuaj nuk e mbulojnë qafën ose nëse i keni kapur, atëherë nuk mbrohen. Zgjidhni një krem ​​kundër diellit që është më pak i yndyrshëm dhe absorbohet shpejt nga lëkura dhe nuk i bën flokët të duken të yndyrshëm.

2. Veshët

Veshët gjithashtu kanë nevojë për mbrojtje nga dielli. Nuk ka rëndësi se çfarë lloj kremi kundër diellit përdorni, por thjesht sigurohuni që të mos i lini pas dore, informon albeu.com.

3. Këmbët

Shumica prej nesh i lë këmbët për një kohë të ekspozuar ndaj diellit dhe është e gabuar. Vendosni kremin kundër diellit në majat e këmbëve tuaja për të qëndruar të sigurt./albeu.com