Shpëtojnë mrekullisht fëmijët në bregdetin e Vlorës, motori i ujit humb kontrollin dhe hipën sipër shezlloneve (VIDEO)

Një ngjarje e frikshme për pak ka shkaktuar një aksident të frikshëm në një prej plazheve në Vlorë, ku një motor uji ka dalë nga deti dhe ka përfunduar sipër shazlloneve afër bregut.

Një prej plazhistëve rrëfen momentin e frikshëm ku tregon se fëmijët kanë pasur fat dhe kanë shpëtuar për mrekulli.

 


Shtuar 25.08.2021 23:22