Rregullat e reja për udhëtimet nga Kosova drejt Anglisë

Me përhapjen e versioneve të reja të Covid, janë shtuar edhe masat kufizuese për udhëtimet.

Rregulla të reja janë vendosur për të gjitha ata që synojnë të udhëtojnë në Britaninë e Madhe.

Duke filluar nga data 30 nëntor, të gjithë ata që udhëtojnë për në Angli duhet të bëjnë testin PCR dhe duhet të izolohen deri sa të dalë rezultati negativ.

Ambasada e Kosovës në Londër njofton se këto masa vlejnë edhe për ata të cilët janë plotësisht të vaksinuar./albeu.com/