PS vijon të kryesojë Korçën, sa vota numëron deri më tani

Po vijon numërimi i fletëve të votimit teksa deri në këto momente (05:20) në qarkun e Korçës janë numëruar 62 kuti nga 427.

Sipas të dhënave zyrtare të KQZ prej tyre, kryeson PS me 47.82% e ndjekur nga PD me 40.85 % dhe LSI me 8.40 %

Ndërkohë vijon numërimi i votave dhe do të përditësohet në orët në vijim.


Shtuar 26.04.2021 05:33