Probleme në Krujë dhe në Durrës, asnjë votë e numëruar edhe pas 10 orësh

659 kuti janë numëruar në Shqipëri, ndërsa Durrësi ka qenë që nga fillimi një qark me probleme.

Në qytetin bregdetar nuk ka nisur akoma procesi i numërimit përveçse në bashkinë Shijak ku janë numëruar 8 kuti.

Nuk dihen akoma arsyet pse ka ngecur procesi në këtë qytet ku bashkia Krujë dhe Durrës nuk kanë numëruar asnjë votë.

Shtuar 26.04.2021 05:14