PS fiton bashkinë e Këlcyrës, si u ndanë votat mes kandidatëve

Këlcyra bëhet bashkia e tetë që fitohet nga PS.

Kandidati socialist ka arritur të marrë 2018 vota, kundrejt 1936 votave të kandidatit të koalicionit “Bashkë Fitojmë.”

Kandidati i PD-së, Adriatik Saphiu ka arritur të marrë vetëm 137 vota.

Sipas rezultateve të bëra pyblike nga KQ, PS ka fituar në Elbasan, Kamzë, Vorë, Pustec, Delvinë, Tepelenë, Dropull dhe Këlcyrë.

/Albeu.com.


Shtuar 15.05.2023 06:55

Tags: