Prokuroria urdhëron kontrolle në Komunat e Kosovës, 10 të arrestuar

Në Kosovë ka pasur udhër nga prokuroria për gjetje të provave për veprën penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

Prokurorisë Themelore e Pejës përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se me urdhëresë të gjyqtarit të procedurës paraprake, janë duke u kryer bastisje në tri komuna (Pejë, Klinë dhe Istog).

Mediat e Kosovë shkruajnë se janë arrestuar 10 persona dhe, 4 prej tyre janë drejtorë të Urbanizimit të komunave Istog, Pejë, Deçan e Klinë./albeu.com

Shtuar 15.07.2021 14:40