Princi William vizitë sekrete te trupat polake dhe britanike, pranë kufirit me Ukrainën

Princi William ka bërë një udhëtim sekret në Poloni për të “falenderuar personalisht” trupat polake dhe britanike që mbështesin Ukrainën.

Princi i Uellsit vizitoi bazat ushtarake në Rzeszow, 60 milje nga kufiri me Ukrainën, anëtari më i afërt i familjes mbretërore ka ardhur në luftë.

Për arsye sigurie, vizita u mbajt e fshehtë derisa princi u largua nga baza.

Princi William u takua me ministrin polak të mbrojtjes dhe trupat e Forcave të Mbrojtjes Territoriale Polake për të mësuar rreth mbështetjes që po i japin Ukrainës, duke vlerësuar “pasionin” dhe “vendosmërinë e tyre për të mbrojtur liritë tona të përbashkëta”./albeu.com


Shtuar 22.03.2023 19:12