Nis procesi i numërimit të votave edhe në Tiranë

Ka nisur numërimi i votave edhe qarkun e Tiranës. Fillimisht procesi i numërimit ka nisur në Paskuqan, ndërsa së shpejti do të nisë procesi dhe në vendet e tjera.

Ndërkohë ka përfunduar numërimi në Bashkinë e Pustecit, e cila ishte dhe bashkia e parë që filloi numërimin e votave.

Konkretisht, në Pustec fitoi PS 868 me vota, PD 473 dhe LSI 168.

 

Shtuar 26.04.2021 12:04