Nis numërimi i votave në Berat, Durrës dhe Shijak

Procesi i numërimit të votave ka nisur në qytetet e Beratit, Durrësit dhe Shijakut.

Më parë numërimi i votave ka filluar edhe në Tiranë, Burrel, Dibër dhe Paskuqan.

vijon..

 

 


Shtuar 26.04.2021 00:52