Hapen kutitë e para në Elbasan dhe Belsh

Janë hapur kutitë e para edhe në Qarkun Elbasan. Ndërkohë nga Belshi dalin rezultatet e para. Nga rezultatet paraprake janë 80 për Partinë Socialiste, 67 për PD-AN dhe 1 për LSI.

Kujtojmë se procesi i numërimit po vijon në disa dhjetra bashki.

Shtuar 26.04.2021 00:49