Mos dilni me makina! Ndryshon qarkullimi në Tiranë, bllokohen disa akse për 6 orë

Ditën e sotme në Tiranë është dita “pa makina” dhe janë bllokuar akset kryesore në vend, bllokim i cili do të zgjasë 6 orë.

Kufizimi i qarkullimit të automjeteve do bëhet si më poshtë:

 • Rruga “Luigj Gurakuqi”, duke filluar nga kryqëzimi me rrugën “Xhorxh Bush” deri në sheshin “Avni Rustemi”.
  •Rruga “Kostandin Kristoforidhi” deri në kryqëzimin me rrugën “Luigj Gurakuqi”
  •Qarkullimi i mjeteve të emergjencës dhe Policisë së Shtetit do të vazhdojë normalisht në segmentet rrugore sipas pikës 1.
  •Qarkullimi i mjeteve të tjera do të vazhdojë në segmentet e mëposhtme:
  •Rruga “Xhorxh Bush” – Rruga -Barikadave”
  •Rruga “Hoxha Tahsim”,- “Rruga “Tefta Tasho Koço”Qarkullimi i mjeteve të transportit publik linja -Porcelan – Qendër- do të devijojë në sheshin “Avni Rustemi” dhe do të stacionohet pranë tij./albeu.com/