Më në fund një puthje në buzë! Gilberta dhe Iliri janë çift (VIDEO)

Gilberta dhe Iliri janë çifti i parë në Përputhen 40. Pas shumë e shumë diskutimesh dhe sulmesh ndaj njëri tjetrit, në takimin e tyre këtë radhë duket se “gjakrat” janë qetësuar, madje ka ndodhur dhe puthja.

Ky moment u prit me të qeshura dhe befasi nga Gilberta, teksa si përgjigje nga Iliri mori se i kishte munguar.

Megjithatë ajo shtoi se puthjen do e donte në një moment kur të ishte më e bindur, edhe pse e pranoi që i pëlqeu.

Shtuar 15.06.2021 20:36