Marrëveshja e vendeve të BE, çmimi i gazit kthehet në nivelet para pushtimit rus të Ukrainës

Çmimi i gazit vazhdon të bjerë, falë kufirit të çmimit dhe rënies së kërkesës, dhe po shkon drejt niveleve të 23 shkurtit, para pushtimit rus të Ukrainës.

Kontrata TTF, e cila qëndroi mbi pragun prej 90 euro të enjten, shënon një rënie prej 4.2% në 88 euro për megavat orë.