Majdanozi, aleati më i mirë për pastrimin e veshkave, si ta konsumoni

Kuraa natyrale që ndihmon në pastrimin e veshkave nga toksinat dhe substancat e dëmshme.

Përbërësit:

Një tufë e vogël majdanoz
3 gota me ujë

Përgatitja:

Ngrohni ujin në një çajnik dhe përpara se të marrë valë hiqeni nga zjarri. Shtoni tufën e majdanozit dhe lëreni të rrijë në ujë për 15 minuta dhe më pas kullojeni. Këshillohet që të pini dy-tre gota me çaj majdanozi çdo ditë sidomos pas çdo vakti. Mund ta pini për 30 ditë e ta përsërisni nëse është e nevojshme.

Shtuar 16.11.2022 20:02